fbpx

Tags : годишнина пожар

Одбележана деветгодишнината од големиот пожар над Струмица

Со полагање цвеќе пред споменикот на загинатите струмичани од големиот пожар кој избувна над Струмица пред девет години и притоа загинаа четири лица, а десетина беа повредени, беше одбележана годишнината од овој трагичен настан, во кој животите ги загубија браќата Пено Стојанов и Блажо Стојков од село Рич, Војо Гркљанов од село Вељуса и Мите […]