fbpx

Tags : хуманост

И во новата година цврсто стоиме на бедемот на хуманоста-порачуваат

Последните денови од „ковид годината“ во Општинската организација на Црвениот крст во Струмица врие како во кошница. Се одржа редовното годишно собрание на 29 декември, а во претпоследниот ден од годината активностите течат како на филмска лента: обуки, тековни активности, крводарителска акција, се доставува хуманитирна помош, во дворот се растоварува едно комбе со облека, се […]