fbpx

Tags : имунизација

Утре во Струмица караван за имунизација против Ковид-19

ЈЗУ Здравствен Дом – Струмица во соработка со Министерство за здравство и поддршка од СЗО, УНИЦEФ и УСАИД утре организира караван за имунизација против Ковид-19. Караванот ќе се одржи на : 24-ти Март 2022 (Четврток) на градскиот плоштад во Струмица од (12 до 16 часот) и 25-ти Март 2022 (Петок) на центарот во Општина Ново […]