fbpx

Tags : интернет

Кампања за подигнување на свеста за купување преку интернет „#SellSafe“

Како безбедно да купувате преку интернет за време на овие новогодишни празници и да ги надмудрите криминалците кои ќе се обидат да го злоупотребат купувањето?! Новата кампања за подигнување на свеста се фокусира на Е-трговците пред претстојниот „сајбер викенд“. Најголемата малопродажна сезона во годината само што не пристигнала, а вие не морате ни да го […]