fbpx

Tags : Интервали

Почина Мирчо Чуков од „Интервали“

Денеска во попладневните часови на 65 годишна возраст ненадејно почина Мирчо Чуков, познатиот клавијатурист и вокал на легендарната музичка група „Интервали“. На профилот на Чуков на фејсбук од него се простуваат многубројни пријатели и фанови.