fbpx

Tags : Исчезнатиот

Исчезнатиот струмичанец Панде Митев е пронајден здрав и жив

Лицето Панде Митев, за кого беше објавено дека е исчезнато во саботата, денес е пронајдено во близина на селото Водоча од локалното население. Пред малку неговата ќерќа, Цона Каламерникова, објави дека татко и е пронајден здрав и жив. -Мојот татко го пронајдовме здрав и жив, преживеал два дена сам во планината над Водоча. Ви благодарам […]