fbpx

Исчезнатиот струмичанец Панде Митев е пронајден здрав и жив

 Исчезнатиот струмичанец Панде Митев е пронајден здрав и жив

Лицето Панде Митев, за кого беше објавено дека е исчезнато во саботата, денес е пронајдено во близина на селото Водоча од локалното население.

Пред малку неговата ќерќа, Цона Каламерникова, објави дека татко и е пронајден здрав и жив.

-Мојот татко го пронајдовме здрав и жив, преживеал два дена сам во планината над Водоча. Ви благодарам добри луѓе што помогнавте да го најдеме, напиша таа.

Share via
Copy link