fbpx

Tags : издание

Промовирано второ издание на книгата „Буниште од емоции“

На саемот на книгата, вчера, беше промовираното второ издание на книгата „Буниште од емоции“ од авторот Џорџ Венистом во издание на издавачката куќа Ад Вербум. Главни промотори на книгата беа рецензентите – мотивацискиот говорник Жарко Костиќ и психолог д-р Крсте Маљановски. „Ми се допадна филозофскиот пристап на авторот кој помага да разбереме дека за да […]

Струмичкиот карневал во редуцирано издание ќе се одржи од 2

-Со организациониот одбор на карневалот договорено е оваа година да има карневал во редуцирано издание и со строго почитување на здравствените протоколи за јавни настани во услови на пандемија од Ковид – 19, информираше денеска градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. Главната карневалска вечер ќе се одржи на 5 март и оваа година новина е тоа […]