fbpx

Tags : Јаневски и Шахпаска

Министерката Шахпаска и градоначалникот Јаневски на увид во изградбата на

Градоначалникот Коста Јаневски и министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска, денеска извршија увид во градежните активности на доградбата во Клон 2 на градинката „Детска радост“ и новата градинка во касарната. И на двата објекта градежните работи се во завршна фаза. Со овие капацитети се обезбедуваат современи услови за згрижување и воспитување на уште […]