fbpx

Tags : јавна анкета

Нема да има музеј на градскиот плоштад

Во просториите на Домот на АРМ денеска се одржа повторена Јавна анкета за дел од Централното градско подрачје на делови од Блок 1 (УЕ1), Блок 30 (УЕ7), Блок 33 (УЕ4) и Блок 37/1 (УЕ5) во Струмица, со површина од 8,11 хектари. Јавната анкета по истиот е отворена до 27.07.2022 година и во тој рок заинтересираните […]