fbpx

Tags : јавни површини

Се чистеа јавните површини во Еднокуќево

-Денеска во Еднокуќево со поддршка на граѓаните се чистеа јавни површини. Акцијата продолжува и наредните денови во другите населени места, објави градоначалникот на Босилово, Ристо Манчев.