fbpx

Tags : јавно извинување

Јавно извинување од поранешниот директор на НУ „Завод и Музеј

            Јас Ацо Манински, поранешен директор на НУ Завод и Музеј Струмица му се извинувам на  ДППТУ МАКАУС – Благоја,  Дooeл, на ул. „Петар Делјан“, бр. 6, 1.000 Скопје за искажаниот сомнеж, искажан во момент на афект на прес конференција на 12.12.2021 година. Имено, во таа прилика, а во врска со блокираната сметка на НУ […]