fbpx

Tags : јавори

„Комуналец“ засадува илјади јавори на Чам Чифлик

Во делот од големата пролетна акција за чистење и уредување на општината, ЈПКД „Комуналец“ почна и со пошумување и уредување на излетничкото место Чам Чифлик. Во акцијата е предвидено чистење и пошумување со илјада дрвца јавор, кои ке придонесат ова излетничко место, кое е атрактивно со својата природа и убавина, да добие уште подобар изглед. […]