fbpx

Tags : кандидат за градоначалник

СДСМ:Кандидатот за градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ тепа граѓани во Василево, граѓаните

Изјава за медиуми, Јована Тренчевска, членка на Извршен одбор на СДСМ: Доаѓаме од полициската станица каде го пријавивме инцидентот којшто денес се случи околу 11 часот во населеното место Василево каде заедно со моите другари и другарки од општинската организација на СДСМ одевме од врата на врата и разговаравме со граѓаните и ја презентиравме програма […]