fbpx

Tags : Клон2

Министерката Тренчевска и градоначалникот Костадинов ја пуштија во употреба доградбата

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска и градоначалникот на Општина Струмица, Костадин Костадинов денеска го предадоа во употреба доградбата на објектот на Детската градинка „Детска радост“, каде ќе се згрижат 57 деца. -Во употреба ја пуштивме доградбата на детската градинка „Клон 2“, за која Министерството за труд и социјална политика издвои 13 милиони […]