fbpx

Tags : концерт на добрината

Со овации и громогласен аплауз заврши „Концертот на добрината“ во

-Со громогласен стоечки аплауз и овации заврши хуманитарниот настан „Од децата со љубов- Концерт на добрината“  кој кулминираше по завршната маестрална изведба на учениците од ДМБУЦ „Илија Николовски Луј“ од Скопје, а на кој виртуозно нѐ воведоа прецизните и воодушевувачки талентирани членови на ВИС „Стихири“ од Струмица, соопштија денеска од Фондацијата „Елуеса“ преку објава на […]