fbpx

Tags : „Крап“ Радовиш

УСПЕХ НА МЛАДИТЕ РИБОЛОВЦИ ОД РИБОЛОВНИОТ КЛУБ „КРАП“ ОД РАДОВИШ

Поединечно вицешампион е Никодим Геговски од радовишкиот клуб со освоено второ место, а екипно четворто место. Овој КУП „Рибарче“ се одржа денес во Градски парк во Скопје на езерцата, во рамки на манифестацијата Skopje Urban Fishing Weekend 2020. Екипа У15 на „Крап“ Радовиш:-Коки Иванов,Атанас Ципушев,Никодим Геговски.