fbpx

Tags : кризни времиња

НАЦИОНАЛНАТА ЕКОНОМИЈА И ИНВЕСТИЦИИ ВО КРИЗНИ ВРЕМИЊА

Наместо празни зборови и ветувања, со конкретни акции и дела за подобар живот – СЕГА и ВЕДНАШ! Колумна на д-р Живко Груевски Во актуелнава реалност, повеќе или помалку, целиот свет сè уште се соочува со последиците од пролонгираната пандемиска здравствена, економска, енергетска и инфлаторна криза. Ова со посебна жештина ги погоди пофрагилните економии во транзиција […]