fbpx

Tags : македонска царина

Костадинов и Кутиров засадија дрвца по повод 30 години македонска

-Зелена и чиста Струмица е наша цел.Поттикнуваме и поддржуваме засадување на дрвца на сите локации во Општината. Денеска со посебно задоволство ја поддржав акцијата за засадување дрвца од Царинската управа и им благодарам што една од нивните планирани локации е токму нашата Струмица, односно, малиот парк на Телеком.Едно дрвце повеќе, почист воздух за сите, објави […]