fbpx

Tags : македонските граѓани

Заев: Во 1943 година на 31 декември македонските граѓани не

Секогаш сме реагирале и ќе реагираме. Оваа изјава на Каракачанов не е со нота или пишан документ, и еве и ние јавно реагираме: Во 1943 година на 31 декември македонските граѓани не си легнаа како Бугари и се разбудија на 1 јануари 1944 како Македонци. Тие се Македонци низ вековите наназад. Се чувствувале Македонци и […]