fbpx

Tags : маржа

Се замрзнува маржата на лебот, шеќерот и зејтинот на 5%,

На предлог на Министерството за економија, Владата на Северна Македонија на денешната седница донесе Одлука за определување на највисока трговска маржа на основните прехранбени производи во трговијата на големо и на мало, кажа министерот за економија Крешник Бектеши на денешната прес-конференција пред Владата. „Во консултација со бизнис заедницата и по координација со надлежните институции донесовме […]