fbpx

Tags : „Мебел-Ви“

Поставен камен темелник на новиот продажен центар на „Мебел-Ви“ во

Со задоволство ја известуваме јавноста дека отпочна со изградба новиот, најголем,продажен центар на Мебел-Ви, кој ќе биде лоциран во Струмица, соопштија од оваа компанија. По завршувањето на подготвителните активности, вчера 10.05.2022, беше поставенкамен темелник на новиот ултра модерен салон за мебел. Објектот е планиран да бидесо површина од 4.000м2 што го прави еден од најголемите […]