fbpx

Tags : министерка животна средина

Министерката за животна средина на средба со Костадинов

Градоначалникот Костадин Костадинов денеска беше домаќин на министерката за животна средина и просторно планирање Каја Шукова. Во фокусот на средбата беше воведувањето на целосен електричен еколошки јавен превоз со што Струмица ќе биде прва Општина во државата со таков превоз, а се разговараше и за останатите активности на Општината за поголема заштита на животната средина. […]