fbpx

Tags : младински камп

Волонтери од Клубот на млади при Црвен крст Струмица учествуваа

Од 13 до 15 август пет волонтери од Клубот на млади при Општинска организација на Црвен крст Струмица учествуваа на Младинскиот камп на Преспанско езеро, во Авто кампот „Крани“. Кампот беше организиран од Општинската организација на Црвен крст Битола, а темата на кампот беше “Како се одвиваат активностите во време на Ковид пандемијата и вакцинација”. […]