fbpx

Tags : мотивациски викенд

Во организација на „НОВУС“ се одржа вториот ден од Мотивацискиот

Втор ден од Мотивацискиот Викенд за Млади, каде се споделија многу искуства, практики кои отворија многу интересни дискусии за членството во Граѓанскиот сектор, Волонтерство во институции, Приватен сектор, Култура и Образование, информираат за од Центарарот за истражување и анализи „НОВУС“ од Струмица. Говорници на настанот беа Јасмина Пијаманова, Миле Георгиев и Никола Делевски, а настанот […]