fbpx

Tags : Мрежа на велосипедски градови

Струмица ќе го реализира проектот „Мрежа на велосипедски градови“

Нека ни е честит уште еден проект „Мрежа на велосипедски градови“.Овој прекуграничен проект помеѓу општина Струмица и општина Серес од Грција денеска доби зелено светло од Советот на општина Струмица, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -Со него добиваме Вело Зона Градски парк Струмица – изградба на велосипедска адреналинска патека („Pump track“ патека) Вело Полигон […]