fbpx

Tags : музичка ревија

Во Струмица се одржа Регионална музичка ревија на пензионери

Денеска во Домот на АРМ се одржа Регионална музичка ревија на пензионери во организација на Сојузот на здруженијата на пензионери на Македонија, чиј домаќин беше Здружението на пензионери од Струмица. На свеченото отворање на ревијата, покрај организаторите и домаќините, свое обраќање имаше и градоначалникот Костадин Костадинов. Тој во својот поздравен говор меѓу другото истакна: -Прекрасно […]