fbpx

Tags : музички концерти

Струмица опен фестивал-недела на музички концерти

Вечер со концертот на Летната школа за гитара започнува неделата на музички концерти во рамки на програмата Струмица Опен Фестивал 2022. -Оваа година со огромно задоволство најавуваме дека концертот ќе биде во соработка со НУ „Спомен куќа на Тодор Проески“ од Крушево кои ќе придонесат за уште по магична вечер за комплетно уживање во големите хитови на нашиот […]