fbpx

Tags : Наќе Чулев

Министерот Чулев за сообраќајните несреќи во Струмица во кои учествуваа

Сообраќајните несреќи се расветлени, но но дел од транспортерите не се фатени. Секторите за внатрешни работи Струмица и Штип преземаат оперативни активности во оваа насока за идентификување и пронаоѓање и мислам дека веќе има напредни оперативни сознанија за нивно идентификување и нормално е дека ќе биде покрената кривична одговорност за нив, рече министерот за внатрешни […]