fbpx

Tags : нега

Помош и нега во домовите на повозрасни лица во општините

Помош и нега за 60 возрасни и изнемоштени лица од општините Ново Село и Василево се овозможува со проектот за подобрување на социјални услуги, кој ќе го спроведат општините Ново Село и Василево во соработка со Министерството за труд и социјална политика и Црвен крст Струмица. Имено, со услугата се обезбедува медицинска поддршка, помош при […]