fbpx

Tags : Нека бидам сам

„Нека бидам сам“-нова песна од Бобан Апостолов

Текстот и музиката на Бобан Апостолов, аранжманот е на Милан Миланов, видео продукцијата и фотото е на Горан Јаневски и Студио „Кристал“, а спотот се снимаше на најубавата локација на градот-Ремал воТетово. -Идеата за овој спот беше моја и се надевам дека ќе и се допадне на публиката. Песната е веќе успешно прифатена и се […]