fbpx

„Нека бидам сам“-нова песна од Бобан Апостолов

 „Нека бидам сам“-нова песна од Бобан Апостолов

Текстот и музиката на Бобан Апостолов, аранжманот е на Милан Миланов, видео продукцијата и фотото е на Горан Јаневски и Студио „Кристал“, а спотот се снимаше на најубавата локација на градот-Ремал воТетово.

-Идеата за овој спот беше моја и се надевам дека ќе и се допадне на публиката. Песната е веќе успешно прифатена и се надевам дека во скоро време ќе подготвам нови проекти и песни кои, исто така, ќе бидат добро профатени од публиката, рече Апостолов.

Во продолжение погледнето го видеото со песната „Нека бидам сам“.

Share via
Copy link