fbpx

Tags : невработеност

Филипче: Гаранцијата за млади ќе ја отвориме за 35.000 млади,

СДСМ ќе обезбеди вработување на 35.000 млади, преку програмата ,,Гаранција за млади”, ова вчера го најави д-р Венко Филипче во Прилеп на средбата со младите.  „Една од промените што ќе ја направиме е зголемување на програмата „Гаранција за млади” која ќе биде отворена за 35.000 млади кои ќе добијат многу можности за вработување“, истакна неврохирургот […]