fbpx

Tags : нов ученички дом

Костадинов:Почна изградбата на нов современ ученички дом во Струмица

-Аирлија нека е реализација на уште еден капитален проект!Почна да се гради нов современ ученички дом во Струмица!, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -Ова е уште едно мое предизборно ветување, а на барање на граѓаните од соседните општини чии деца се школуваат во средните училишта во Струмица.Многу прашања поврзани со изградбата на овој дом […]

Костадинов најави изградба на нов ученички дом во СОУ „Димитар

Интегрален текст од прес конференцијата на Костадин Костадинов, кандидат за градоначалник на Струмица од СДСМ Општина Струмица континуирано ги поддржува и стимулира можностите за поголем развој на своите ученици. Во оваа насока, во рамки на кампањата „Учи паметно, работи стручно“ која ја реализира Владата на Република Северна Македонија, во поголем дел од струките кои ги […]