fbpx

Tags : нови работни места

„Иловица – Штука“ ќе отвори нови 3200 работни позиции за

(Комерцијална ПР објава) Предрасуди и Стереотипи: Менаџментот на Еуромакс манипулира кога вели дека се обврзува за приоритетно вработување на локално население… во Струмичкиот и под Огражденскиот регион нема традиција за ,,квалитетни рудари”. ВИСТИНА: Прво, сите заедно мора да вложиме малку позитивна енергија и искрено да се обидеме да ги раскршиме вкоравените предрасуди и одамна застарената […]