fbpx

Tags : новогодишни подароци

Видео:Премиерот Заев испрати новогодишни подароци за 126 деца во 23

Премиерот Зоран Заев испрати новогодишни подароци за 126 деца во 23 групни домови низ државата, како и во Дневниот центар за деца на улица и Прифатниот центар за бездомни деца, а со некои од нив имаше прилика и да се види на настани врзани за новогодишните празници.   „Во овој период од годината, изминатите години […]