fbpx

Tags : Новус Струмица

„НОВУС“ го реализира проектот „Волонтерството – Надеж за иднината!„

Центарот за истражување и анализи „Новус“ од Струмица преку работилници икампањи го реализира проектот „Волонтерството – Надеж за иднината!“, финансискиподдржан од „Цивика Мобилитас“. Целта на проектот е зајакнување на капацитетитена локалните младински структури и зголемување на младинското учество вопроцесите на донесување на одлуки на локални и на национално ниво, како изголемување на младинското учество и […]