fbpx

Tags : Обнова Глобал

Здружението „Обнова Глобал“ побара донации за санација и обнова на

Здружението „Обнова Глобал“ ќе се обрати до сите општински и државни институции и до стопанските комори за да донираат средства на отворената солидарна сметка за санација и обнова на ТЦ „Глобал“. Ова денес го соопшти Илија Митревски од здржението, кој рече дека собраните средства на најтранспарентен начин ќе се распределат  за обнова на трговскиот центар, […]