fbpx

Tags : ограничи

Владата го ограничи извозот на одделни житарици, брашно, сончоглед и

Владата на Република Северна Македонија на својата 26-та седница донесе Одлука за ограничување на извозот на одделни стоки. Според оваа одлука се ограничува извозот на пченица и наполица, јачмен, пченка, брашно од пченица и наполица, семе на сончоглед, како и масла од семе од сончоглед. Владата на Северна Македонија одлуката за ограничување на извозот на […]