fbpx

Tags : општинни

Утре ќе се врши ларвицидна дезинсекција во шест општини од

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион ги известува граѓаните од општините во Југоисточниот регион, дека утре, 03 јули 2024 година, во периодот од 09:00 до 16:00 часот ќе се врши ларвицидна дезинсекција и тоа во следниве општини: 03 Јули ( Среда) во општините Ново Село, Босилово, Василево, Струмица, Валандово и Дојран; Доколку временските услови […]