fbpx

Tags : остранување возила

Известување до граѓаните за отстранување на возилата за време на

Организациониот одбор на Струмичкиот карневал во соработка со СВР- Струмица а заради безбедно одвивање на главната карневалска поворка, Ве известува дека на 16.03.2024 година (сабота) со почеток од 14:00 часот ќе ги затвори за сообраќај следните улици:-“Булевар Маршал Тито“, од потегот кружен тек кај главна пошта до подземната гража на Плоштадот;-ул. “Ленинова”, од потегот на […]