fbpx

Tags : отворен кабинет

Министерот Спасовски со Отворен Кабинет во СВР Струмица

Денеска во рамки на серијата посети со проектот „Отворен кабинет“, со кои се опфатени сите Сектори за внатрешни работи вклучувајќи ги и Одделенијата за внатрешни работи низ државата, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски оствари средби со граѓаните во СВР Струмица, како дел од веќе утврдениот концепт „МВР за ГРАЃАНИТЕ“. „Преку овој проект сакам лично […]