fbpx

Tags : падната жена

Пожарникарите извлекоа жена од канал кај Рекиџиски мост

Денес околу 08:30 часот во близина на Рекиџиски мост на излезот од Струмица кон село Добрејци, пожарникарите извлекоа жена падната во водите на каналот. Таа е извадена жива и неповредена и предадена на екипа на брза помош, по што била префрлена во Струмичката болница. Во извлекувањето на жената ТППЕ Струмива интервенирале со едно технилко противпожарно […]