fbpx

Tags : пандемија

Заради пандемијата нема да се одржат јавните собири со граѓаните

-Ве известувам дека заради пандемијата со вирусот Ковид-19 и почитувањето на сите мерки на претпазливост, а кои се насочени кон што поголема внимателност и грижа за здравствената состојба на сите нас, оваа година нема да се одржуваат јавни собири со граѓаните од месните и урбаните заедници, соопшти градоначалникот на Струмица, Коста Јаневски. Ги повикува сите […]