fbpx

Tags : паркови

Општина Струмица ги реконструира игралиштата и парковите во населените места

Општина Струмица ги реконструира детските и спортските игралишта и парковите во населените места со средства од општинскиот буџет од близу 10 милиони денари. Градоначалникот Костадин Костадинов денеска изврши увид во градежните зафати во населеното место Просениково. -Денеска на мое огромно задоволство со дел од општинската администрација сме на увид во работите во населеното место Просениково […]