fbpx

Tags : Парламентарни

Централниот караван на СДСМ и коалицијата „Можеме“ започнува од Струмица

СДСМ во соопштение објави дека утре (24.06.2020, среда) започнува победничкиот караван на Коалицијата „Можеме“, најголемата, најразнолика и најсилната предизборна коалиција. „Грижејќи се за здравјето на граѓаните и целосно почитувајќи ги мерките за заштита од КОВИД 19 коалицијата „Можеме“ ќе организира изборна кампaња по строго утврдени протоколи, без митинзи и без посети на домови на семејства. […]