fbpx

Tags : Петарди не

„Петарди НЕ – безбедност пред се“ – превентивни активности на

Денеска во рамките на превентивно едукативните активности на МВР и Клиниката за пластична и реконструктивна хирургија од Скопје насловена како „Петарди НЕ – безбедност пред се“ лекар од клиниката и полициски службеници од Отсекот за превенција при СВР Струмица и од Одделенијата за внатрешни работи во Радовиш и Валандово одржаа стручни предавања, односно презентации пред […]