fbpx

Tags : Платежни

Се проверуваат матичните броеви по приговорите за платежната картичка

Од Министерството за финансии велат дека е одговорено на сите прашања испратени по електронски пат во врска со платежната картичка од 3.000 денари од третиот сет на економските мерки за справување со корона-кризата. За домашните платежни картички биле испратени 50.000 мејлови, но од нив, како што велат од Финансии, близу половината, односно околу 20.000, биле […]