fbpx

Tags : Пломба

Пазарната инспекција го затвори ноќниот клуб „Аватар“

Државната пазарна инспекција утрово ги пломбираше вратите на ноќниот клуб „Аватар“. Се додека не се донесат протоколи за начин на работа на ноќни клубови и дискотеки, клубот ќе биде затворен. Аватар организираше забави и журки со голем број гости, кои не носеа маски, не одржуваа дистанца и не ги почитуваа препораките дадени од надлежните власти. […]