fbpx

Tags : победнички

Непоколебливо и со уште поголем ентузијазам продолжуваме победнички напред

Познатиот австриски неуролог и основач на психоанализата, Сигмунд Фројд забележал дека „прв знак на глупоста е кога ќе се манифестира потполно отсуство на чувство за срам“. Секако оваа типично Фројдовска констатација нема никаква директна поврзаност со овој текст … Најблаго речено, небулозни се бесрамните обвинувања од петмината самопрогласени лидери на еко-активизмот за нетранспарентна и манипулативна […]